Echipa „Ștefăniștii” a câștigat campionatul de fotbal al Arhiepiscopei Sucevei și Rădăuților

Echipa Ștefăniștii a câștigat campionatul de fotbal al Arhiepiscopei Sucevei și Rădăuților
Cinci echipe s-au întrecut la finalul lunii octombrie în Sala de sport din Ipotești, pentru competiția „Cupa Mușatinilor”, organizată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Suceava.

Campionatul de fotbal a reunit tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani, iar fiecare echipă participantă a fost formată din nouă jucători. Meciurile s-au jucat pe parcursul a două reprize de câte 15 de minute.

{inAds}
„Cupa Mușatinilor” a fost câștigată de Echipa „Ștefăniștii”, din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce premiul al II-lea a revenit echipei reprezentative din Rădăuți, în timp ce locul al treilea a fost ocupat de una dintre formațiile din Suceava.

Alături de medaliile obținute de jucătorii echipelor clasate pe primele trei locuri, au fost oferite și premii în bani.

Competiția organizată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, s-a desfășurat în perioada 28-29 octombrie 2023, în sălile de sport ale Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” și Școlii Gimnaziale „Miron Costin” din Suceava.

Pentru a-i mulțumi pentru sprijinul acordat în organizarea competiției, președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, i-a oferit Înaltpreasfințitului Părinte Calinic un tricou al Echipei Naționale a României, din partea AJF Suceava și a Federației Române de Fotbal.
Echipa Ștefăniștii a câștigat campionatul de fotbal al Arhiepiscopei Sucevei și Rădăuților
ÎPS Calinic, Ciprian Anton
Mai nouă Mai veche