Femeie rănită într-un accident provocat de un șofer neatent de camion, la Ilișești

Femeie rănită într-un accident provocat de un șofer neatent de camion, la Ilișești
Marți, 21 noiembrie 2023, la ora 18:40, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DN 17 în localitatea Ilişeşti a avut loc un accident rutier din care a rezultat vătămarea unei persoane.

În urma cercetărilor, s-a constatat că în jurul orelor 18:30, Cristian B., de 32 de ani, din municipiul Suceava, a condus ansamblul de vehicule format din autoutilitara MAN şi semiremorca Schmitz pe DN17, pe raza localităţii Ilişeşti, și nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie, ocazie cu care a intrat în coliziune cu autoturismul Opel condus regulamentar de Vasile U., în urma impactului autoturismul fiind proiectat în parapetul metalic de pe sensul opus de mers.

{inAds}
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea ușoară a unei persoane de sex feminin, pasager dreapta faţă din autoturismul Opel. 

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Persoana vătămată a fost condusă la Spitalul Judeţean Suceava ocazie cu care i s-a stabilit diagnosticul „contuzie zona cervicală şi lombară” prin accident rutier.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche