ITP și RCA false prezentate de un tânăr aflat la volanului unui Audi A6, înmatriculat în Bulgaria, oprit în trafic de polițiștii de frontieră la Nisipitu

Control trafic Poliția de Frontieră
Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat în trafic un cetățean român care conducea un autoturism Audi A6, pentru care a prezentat inspecția tehnică periodică și asigurarea, false.

Miercuri, 1 noiembrie 2023, în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră din cadrul STPF Suceava, pe timpul unor misiuni specifice, au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Nisipitu, județul Suceava, un autoturism Audi A6, înmatriculat în Bulgaria.

La volan se afla un cetățean român, de 21 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

La solicitarea polițiștilor de frontieră, tânărul a prezentat și inspecția tehnică periodică, respectiv asigurarea pentru autoturismul pe care îl conducea. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea acestora, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că documentele sunt false, întrucât nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals și uz de fals.
Mai nouă Mai veche