Masini rulate la preturi excelente de la AutoDelRulate, dealer auto din Suceava

 

Daca iti doresti o masina noua, dar pretul nu este intocmai cel potrivit pentru bugetul tau, la AutoDelRulate ai la dispozitie o gama completa de masini rulate la preturi foarte bune. Calitatea lor superioara, testarea acestora, cat si pretul sunt doar cateva dintre avantajele de care te poti bucura la AutoDelRulate. Compania pune la dispozitia clientilor o varietate de autoturisme de la unii dintre cei mai cunoscuti producatori si nu numai. Toate masinile sunt verificate riguros din punct de vedere tehnic si pregatite estetic pentru a avea aspectul si modul de functionare al unei masini noi.

AutoDelRulate, solutia pentru toti cei interesati de masini rulate

AutoDelRulate este un dealer auto autorizat, din Suceava, care iti ofera posibilitatea de a intra in posesia masinii visurilor tale. Stocul de masini este unul variat si suficient de mare pentru a indeplini cu usurinta cerintele oricarui client. Fie ca vorbim despre branduri de lux sau obisnuite, in orice caz vei gasi exact ceea ce cauti. In plus, daca se intampla ca masina pe care ti-o doresti sa nu se afle pe stoc, ai ocazia de a o solicita la comanda. In acest fel, reprezentantii se vor ocupa de aducerea masinii dorite, prin specificarea anumitor detalii de catre client, inclusiv bugetul in care doreste sa se incadreze.

Toate detaliile despre fiecare masina in parte sunt afisate pe site. Autoturismele au o descriere completa si transparenta, unde este specificat brandul, modelul, tipul cutiei de viteze, capacitatea, cat si numarul de kilometri parcursi. De asemenea, vei vedea si showroom-ul in care se afla masina, fiind disponibile doua locatii, respectiv Suceava si Bucuresti. Totodata, poti sa te programezi si pentru a face un test drive pentru masina dorita, gratuit.

Masini la comanda pentru doritori

Nu trebuie sa alegi un model de pe site daca acesta nu coincide cu preferintele tale. AutoDelRulate se concentreaza pe nevoile clientilor, reusind in mare parte sa le acopere cu usurinta. In acest fel, compania iti pune la dispozitie o sectiune de masini la comanda, de unde poti comanda exact autoturismul pe care ti-l doresti. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi pe site.

Mai intai va trebui sa specifici detalii despre masina, precum brandul, modelul, tipul de combustibil, tipul cutiei de viteze, anul de fabricatie, bugetul estimativ, numele tau complet, numarul de telefon, adresa de e-mail, cat si localitatea si judetul unde este necesara masina. Dupa completarea formularului si trimiterea acestuia, reprezentantii se vor ocupa sa iti caute masina dorita, iar dupa ce s-a gasit vei fi contactat de catre un consultant pentru a stabili toate detaliile.

Servicii extra pentru detinatorii de autoturisme

AutoDelRulate nu este doar un simplu dealer auto, ci le ofera clientilor servicii complete pentru masinile lor. Poti solicita serviciul de finantare auto, dealer Hyundai, service auto, ITP sau programul Rabla pentru anul in curs. In functie de nevoile tale, poti achizitiona masina de la AutoDelRulate si o poti intretine totodata prin serviciile oferite.

Compania poate fi contactata la numerele de telefon de pe site sau la adresa de e-mail contact@autodel.ro.

Mai nouă Mai veche