„Modificări fiscale majore în 2023 - Provocări și soluții”, conferință dedicată antreprenorilor din Suceava

„Modificări fiscale majore în 2023 - Provocări și soluții”, conferință dedicată antreprenorilor din Suceava
Centrul de afaceri Expert Mind organizează a doua ediție a conferinței cu tematica „Modificări fiscale majore în 2023 - Provocări și soluții”, un eveniment dedicat mediului de afaceri. Această ediție din serie va avea loc la Suceava, în data de 27 noiembrie 2023, începând cu ora 16.30, la Mandachi Hotel & Spa.

Cea de-a doua ediție a evenimentului „Modificări fiscale majore în 2023 - Provocări și soluții” vine ca urmare a succesului primului eveniment de la Iași, organizat de Centrul de afaceri Expert Mind pe 2 noiembrie. Prima ediție a adus la un loc aproximativ 200 de antreprenori și specialiști din contabilitate și resurse umane, interesați să descopere de la experții Centrului informațiile ce le pot impacta business-urile și activitatea în următorul an.

{inAds}
Modificările fiscale majore: provocări

În fiecare an, mediul de afaceri din România se confruntă cu schimbări legislative care pot avea un impact semnificativ asupra modului în care funcționează întreprinderile. Cu fiecare modificare, antreprenorii sunt provocați să se adapteze rapid pentru a rămâne în conformitate cu noile reguli și să-și maximizeze potențialul de creștere.

Modificările legislative din România au un impact semnificativ asupra antreprenorilor și asupra afacerilor acestora. Astfel, în contextul ultimelor modificări din domeniul fiscal, dar și pentru a-i sprijini pe antreprenori să evite eventuale riscuri, să fie la curent cu schimbările legislative și să le implementeze corect în operațiunile lor, evenimentul „Modificări fiscale majore în 2023 - Provocări și soluții” vine în întâmpinarea sectorului de business.

Prin intermediul conferinței, Centrul de afaceri Expert Mind își propune să ofere o analiză detaliată din partea specialiștilor centrului asupra schimbărilor legislative și fiscale adoptate de Guvern și, totodată, să aducă în prim-plan informații și explicații privind noile măsuri, dar și cum impactează acestea mediul de afaceri.

Modificările fiscale majore: impact & soluții

Printre modificările fiscale majore care vor fi abordate și analizate și în cadrul evenimentului aflat la a doua ediție se numără următoarele: Impozitare nouă - adaptată pentru Microîntreprinderi, Entități plătitoare de impozit pe profit, Profesii liberale și Venituri din surse neidentificate, Impozit special privind bunuri imobile și mobile; Noile cote de TVA; Impactul tranzacțiilor în numerar; Modificări fiscale specifice domeniilor Horeca, IT, Construcții, Agricultură, Sector alimentar; Modificări legislative și sistemice în activitatea companiei (e-Sigiliu, e-Factura); Salariul minim pe economie; Beneficiile extra salariale.

Analiza detaliată a modificărilor fiscale majore, precum și soluțiile adaptate vor fi prezentate de către specialiștii Centrului de afaceri Expert Mind. Denisa Atasiei și Marinela Tihulcă, Consultanți Financiar-Contabili în cadrul Centrului vor aborda tematica Impactului modificărilor fiscale asupra mediului de business, iar Loredana Carp-Ursache, Manager Resurse Umane, va oferi detalii despre Impactul modificărilor fiscale asupra mediului de business și Soluții privind eficientizarea politicilor salariale. În cadrul conferinței, va fi prezent și Cătălin Culincu, Reprezentant Regiunea Nord Est Goodwill Consulting, partener al Centrului de afaceri Expert Mind, care va prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în 2023-2024.

Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierea se poate realiza până cel târziu miercuri, 25 noiembrie 2023, accesând link-ul formularului:
„Modificări fiscale majore în 2023 - Provocări și soluții”, conferință dedicată antreprenorilor din Suceava
„Modificări fiscale majore în 2023 - Provocări și soluții”, conferință dedicată antreprenorilor din Suceava
Mai nouă Mai veche