Un bărbat din Măneuți a murit după ce a băut jumătate de sticlă de spirt Mona

Un bărbat din Măneuți a murit după ce a băut jumătate de sticlă de sprit Mona
Vineri, 3 noiembrie 2023, la ora 04:53, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați de Serviciul de Ambulanță al județului Suceava cu privire la decesul unei persoane de sex masculin, în vârstă de 48 de ani, în localitatea Măneuți din comuna Frătăuții Vechi. 

În urma cercetărilor, în curtea unui imobilul din satul Măneuți a fost idenificat echipajul medical care a constatat decesul lui Gheorghe N.

{inAds}

Cadavrul a fost identificat în jurului orei 04:00, într-o anexă gospodăreacă cu destinația bucătărie de vară, de către mama bărbatului. Din discuțiile purtate cu femeia, a rezultat faptul că fiul ei era consumator de băuturi alcoolice și în ultima perioadă de timp, pe timpul nopții, stătea lângă acesta pentru a-i oferi sprijin, întrucât se simțea foarte rău.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, asupra defunctului a fost identificată o sticlă de alcool sanitar „Mona”, consumată pe jumătate, fără a exista suspiciuni cu privire la săvărșirea vreunei infracțiuni săvărșite cu violență aspura acestuia.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche