Femeie lovită mortal de o mașină pe trecerea de pietoni de la Penny Câmpulung Moldovenesc

Femeie lovită mortal de o mașină pe trecerea de pietoni de la Penny Câmpulung Moldovenesc
Joi, 2 noiembrie 2023, la ora 14:00, Petre D., de 78 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul Peugeot pe Calea Bucovinei din localitate, ajuns în dreptul magazinului Penny a surprins și accidentat-o pe Ileana P., de 77 de ani, din aceeași localitate, care era angajată în traversarea drumului pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni, fiind preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral cu plagă contuză regiune occipitală, contuzie bazin, contuzie genunchi stâng.

{inAds} 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l dupa care i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În aceeași zi, în jurul orei 21.35, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către Spitalul Județean de Urgențe ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava cu privire la faptul că femeia a suferit o serie de complicații medicale și a decedat. Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Județean de Urgențe „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, urmând a se efectua necropsia.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche