VIDEO Accident mortal provocat de un sucevean beat, transmis LIVE pe Facebook

VIDEO Accident mortal provocat de un sucevean beat, la Borca, transmis LIVE pe Facebook
Un tânăr șofer în vârstă de 33 de ani, din județul Suceava, aflat în stare de ebrietate, a fost implicat într-un accident mortal, în localitatea Sabasa, comuna Borca, județul Neamț. Tânărul a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în același sens, după care s-a izbit într-un podeț din beton. 

În urma impactului, pasagerul care se afla pe scaunul din față dreapta a decedat. Pasagerul transmitea plimbarea LIVE pe Facebook. 

{inAds}
„La ora 12:23 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Sabasa din comuna Borca.
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii nr 2 de Intervenție Poiana Teiului, două echipaje cu ambulanțe de la SAJ și membri ai SVSU Borca.
Un autoturism în care se aflau trei persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat într-un șanț.
Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele ce se aflau în autoturism au fost scoase de către participanții la trafic.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru acordarea primului ajutor victimelor. Un bărbat de aproximativ 50 de ani se afla în stare de inconștiență, imediat fiind începute manevrele de resuscitare. Din păcate victima nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul acesteia.
Celelalte două persoane (doi bărbați de 50 și 33 de ani) ce au necesitat îngrijiri medicale au preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la CPU Bicaz”, a declarat cpt. Irina Popa de la ISU Neamț.


„La data de 15 noiembrie 2023, în jurul orei 12:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț - BDNE Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier.
Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Suceava, ar fi condus un autoturism, pe DJ 209B, în localitatea Borca, ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de o femeie, de 48 de ani, din Borca, după care ar fi acroșat un podeț din beton.
În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 50 de ani, pasager în primul autoturism și rănirea conducătorului auto și a altui pasager, în vârstă de 49 de ani, din același autoturism.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din județul Suceava.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”
, a declarat insp. Ciofu Ramona de la IPJ Neamț.
 
Mai nouă Mai veche