Accident pe trecerea de pietoni de la Lidl Burdujeni

La data de 14 decembrie 2023, la ora 15:09, autoritățile au fost sesizate despre faptul că pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava s-a produs un accident rutier, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetărilor, s-a constatat că în jurul orelor 15:05, Cristian R. a condus autoturismul Volkswagen pe strada Cuza Vodă, din direcția străzii Calea Burdujeni către localitatea Salcea, iar la trecerea de pietoni semaforizată situată în proximitatea magazinului Lidl a surprins și accidentat un pieton angajat în traversarea regulamantară a drumului public pe marcaj pietonal în timp ce semaforul electric indica culoarea galben intermitent.

În aceste împrejurări, pietonul Ramona N. a suferit leziuni traumatice, fiind transportată de către ambulanță la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată preliminar cu „contuzie gleznă dreapta”.
{inAds}
Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, iar ulterior conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche