Al doilea deces după accidentul provocat de un tânăr sucevean beat la volan, în județul Neamț. Accidentul a fost transmis LIVE pe Facebook

Un al doilea deces a fost înregistrat la trei săptămâni de la un grav accident rutier provocat de un șofer sucevean în județul Namț.

Accidentul s-a produs la 15 noiembrie 2023, în localitatea Sabasa, comuna Borca. Cercetările polițiștilor au stabilit că, în timp ce un bărbat de 33 de ani, din județul Suceava, conducea un autoturism pe DJ 209 B, în localitatea Borca, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 48 de ani, din Borca, apoi a acroșat un podeț din beton.

În urma impactului, un bărbat de 50 de ani, pasager în primul autoturism a decedat pe loc, un alt pasager, de 49 de ani, a ajuns la spital în stare grave, iar șoferul a suferit la rândul lui multiple leziuni.

{inAds}
Ambii conducători auto au fost testați, stabilindu-se că cel din Suceava era sub influența alcoolului, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Marți, 5 decembrie, pasagerul în vârstă de 49 de ani a decedat la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Mai nouă Mai veche