Au apărut hoții de buzunare în autobuzele TPL Suceava. Primul caz rezolvat de polițiștii suceveni

Atenție! Au apărut hoții de buzunare în autobuzele TPL Suceava
Polițiștii suceveni au continuat cercetările cu privire la furtul reclamat de Cristina F., la 21 noiembrie, care a sesizat faptul că în intervalul orar 09:11-09:30, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil Samsung, pe care îl avea în buzunarul drept al gecii, în timp ce aceasta a călătorit cu autobuzul TPL din Curcubeu de pe bulevardul George Enescu până în stația Orizont de pe strada Calea Unirii, creându-se un prejudiciu de aproximativ 700 lei.

În urma administrării probatoriului, autor al furtului a fost identificat Marcel H., în vârstă de 42 ani, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, recidivist.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
{inAds}
La data de 8 decembrie 2023, în baza unui mandat de aducere și a unor investigații operative, suspectul a fost identificat pe raza municipiului Suceava, acesta fiind condus la sediul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Investigații Criminale și audiat în calitate de suspect privind cauza.

Ulterior, față de suspect s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche