Un cetățean ucrainean a încercat să treacă prin Vama Siret cu un BMW radiat din circulație de trei ani

Un cetățean ucrainean a încercat să treacă prin Vama Siret cu un BMW radiat din circulație de trei ani
Polițiștii de frontieră suceveni cercetează un cetățean ucrainean care s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un autovehicul care figura ca fiind radiat din circulație de către autoritățile din Letonia.

În data de 8 decembrie 2023, în jurul orei 9.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava s-a prezentat pentru a ieși din România un cetățean ucrainean în vârstă de 63 de ani. Acesta conducea un autoturism BMW pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Letoniei. 
{inAds}

În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit faptul că autoturismul condus de cetățeanul ucrainean figurează cu mențiunea „înmatriculare inactivă” din data de 1 noiembrie 2020.

În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numere de înmatriculare au fost retrase.
Mai nouă Mai veche