Bărbat găsit mort în pârâul Deia din comuna Vama

Bărbat găsit mort în râul Deia din comuna Vama
Duminică, 24 decembrie 2023, la ora 12:37, polițiștii Secției de Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că Ilie N., de 79 de ani, din satul deia, comuna Frumosu, a căzut într-un pârâu.

La sosirea la fața locului s-a constatat că bărbatul a fost scos din pârâul Deia și dus în locuința sa, care se afla în imediata apropiere.

La fața locului a sosit și un echipaj SMURD, dar și un echipaj SAJ, care au procedat la efectuarea de manevre de resuscitare, însă fără succes, motiv pentru care au constatat decesul.
{inAds}
Din discuțiile purtate cu soția defunctului, s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat către pârâul Deia cu scopul a lua apă pentru animale. Văzând că nu se întoarce, femeia a mers să verifice, moment în care l-a identificat căzut în pârâul Deia, inconștient, cu fața în apă, fapt pentru care a alertat vecinii, care ulterior l-au transportat în imobil.

În urma examinării defunctului nu au fost identificate urme de agresiune.

Rudele defunctului au relatat că nu au suspiciuni cu privire la producerea decesuluimoarte.

Trupul neînsuflețit a fost depus la morga Spitalului Municipal Câmpulung Modovenesc, fiind dispusă efectuarea unei autopsii.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche