Cât câștigă Ștefan Hrușcă din concertul de la Suceava. Au mai rămas 34 de bilete disponibile

Deși s-a mutat în Canada de mai mulți ani, Ștefan Hrușcă se întoarce în fiecare iarnă în România pentru a susține tradiționalul turneu de spectacole de colinde. Doar din spectacolul de la Suceava, Ștefan Hrușcă va încasa peste 20.000 de euro.

În acest an, Ștefan Hrușcă a deschis seria de concerte în țară pe 10 octombrie, la Oradea, după care va colinda în mai multe orașe, până pe data de 22 decembrie.

Pe lista orașelor unde va ajunge artistul se află Timișoara, Satu Mare, Baia Mare, Zalău, Codlea, Adjud, Focșani, București, Brașov, Iași, Suceava și Cluj-Napoca.
{inAds}
La Suceava, artistul va ajunge în ziua de 21 decembrie. Spectacolul va avea loc în sala mare a Casei de Cultură, iar prețul biletelor este de 160 de lei. 

Marți, 12 decembrie, pe platforma online de vânzare a biletelor mai erau disponibile doar 34 dintre cele 689 de locuri din sala mare a Casei de Cultură din Suceava. 

În total, din vânzarea celor 689 de bilete la 160 de lei bucata, de la spectacolul din Suceava Ștefan Hrușcă va încasa suma de 110.240 de lei
Mai nouă Mai veche