Conducătoare auto rănită într-un accident rutier, la Nigotești

La data de 6 decembrie 2023, la ora 07:37, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier pe raza comunei Vadu Moldovei, la intersecția drumurilor comunale dintre Mesteceni și Nigotești.

La fața locului s-a deplasat echipă operativă din cadrul Compartimentului Rutier, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orelor 07:30 Constantin F., 21 de ani, din municipiul Falticeni, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen pe un drum neclasificat, la intersecția cu DC10 A Movileni, nu a respectat semnificația indicatorului STOP, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de trecere autovehiculelor care aveau acest drept și a intrat în coliziune cu autoturismul Opel condus de Mariana A., de 39 de ani, din comuna Vadu Moldovei, care circula pe DC 10 A pe direcția Movileni către Nigotești.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului Opel, care a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni cu diagnosticul „contuzie toracică”.
{inAds}

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat urmând să li se recolteze probe biologice de sânge la Spitalul mun. Fălticeni.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului Volkswagen care a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de trecere autovehiculelor care aveau acest drept, nerespectând semnificatia indicatorului STOP.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche