Consilierul local Constantin Tanasă din Dolhasca a fost găsit de Agenția Națională de Integritate în conflict de interese administrativ

Consilierul local Constantin Tanasă din Dolhasca, găsit de Agenția Națională de Integritate în conflict de interese administrativ
Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat că în urma verificărilor a constatat conflictul de interese de natură administrativă în cazul lui Constantin tanasă, fost consilier local din Consiliul Local al orașului Dolhasca.

Conform ANI, în perioada exercitării mandatului de consilier local a luat parte la adoptarea Hotărârii Consiliului Locale al orașului Dolhasca din data de 16 aprilie 2021 privind aprobarea bugetului general de venituri și cheltuieli al Orașului Dolhasca pe anul 2021, prin care primăria a alocat suma de 40.000 lei din bugetul local către un proiect al cărui manager era Constantin Tanasă.

„Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 70 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 228, alin. (1), lit. d) din O.U.G. nr. 57/2019”, a transmis ANI.
Mai nouă Mai veche