CSM Bucovina Rădăuți a anunțat primele două transferuri din pauza de iarnă

CSM Bucovina Rădăuți, Ionel Stoian, Andrei Sahlean
Clubul de Liga a III-a CSM Bucovina Rădăuți a anunțat primele două transferuri făcute în pauza de iarnă. Este vorba despre Andrei Sahlean și Ionel Stoian, jucători aduși de la ACS Șomuz Fălticeni.

„Am reușit zilele acestea transferul de la ACS Somuz Falticeni a doi jucători cu experiență la nivelul Ligii a 3-a.
Primul dintre ei este Andrei Sahlean, un fotbalist cu o capacitate de efort foarte mare, care cu siguranță va ordona jocul echipei la mijlocul terenului.
{inAds}
Cel de al doilea este nimeni altul decât Ionel Stoian, golgheterul ultimelor trei ediții ale Ligii a 3-a, Seria 1, un jucător experimentat care are golul în sânge.
Ambii jucători știu ce înseamnă spiritul Bucovinei și ne bucurăm că s-au întors ACASĂ!”, a transmis CSM Bucovina Rădăuți.

„Mă bucur că m-am întors și sper să pot ajuta echipa la îndeplinirea obiectivului propus. Hai Bucovina! Hai Rădăuți!”, a spus Andrei Sahlean. 

„Sunt bucuros că am revenit acsă, sper să îmi pot ajuta echipa cu golurile mele să își îndeplinească obiectivul. Hai Bucovina!”, este mesajul lui Ionel Stoian. 

CSM Bucovina Rădăuți se află pe locul al treilea în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, la distanță de patru puncte față de liderul Foresta Suceava.
Mai nouă Mai veche