Accident provocat de un localnic beat la volan, la Broșteni. Un pasager a fost rănit

Accident provocat de un localnic beat la volan, la Broșteni. Un pasager a fost rănit
Joi, 28 decembrie 2023, în jurul orelor 01.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Broșteni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier cu victimă.

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție din cadrul subunității, ocazie cu a fost identificat un autoturism Audi de culoare gri, care era lovit de capătul unui parapet metalic de pod.

A fost identificat șoferul ce a condus autoturismul, Dumitru A., în vârstă de 23 ani, din orașul Broșteni, care emana halenă alcoolică, în consecință acesta fiind testat cu aparatul etilotest aflat în dotarea subunității, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,38 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
{inAds}
În interiorul habitaclului se mai afla o persoană de sex masculin, Vasile B., care în urma impactului acuza dureri la nivelul capului. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele verificări, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, autoturismul a intrat în derapaj ocazie cu care a lovit un autoturism Volkswagen Tiguan care se afla staționat, după care a intrat într-un cap de pod metalic.
Mai nouă Mai veche