Femeie găsită moartă pe digul din Humoreni

La data de 12 decembrie 2023, la ora 09:20, polițiștii Secției de Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în satul Humoreni, la dig, a fost găsită o persoană decedată.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că este vorba despre Rodica P., în vârstă de 77 de ani, din satul Humoreni, comuna Comănești, care locuiește singură și nu are alte rude.

La data de 12 decembrie, în jurul orelor 09.00, aceasta a fost găsită decedată lângă digul podului din zona denumită popular „La Troiță” în satul Humoreni, de către un consătean, după ce a căzut din picioare făcându-i-se rău pe fondul afecțiunilor medicale.
{inAds}
Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului și a examinării criminalistice a cadavrului, acesta nu prezenta urme de violență.

În urma verificărilor a rezultat faptul că femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni și nu există suspiciuni cu privire la decesul acesteia.

Cadavrul a fost preluat și transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Suceava și a fost dispusă prin ordonanță efectuarea unei autopsii de către specialiști din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche