Își plimba cumătrul cu BMW-ul prin Fălticeni, dar a fost oprit pentru că circula haotic și polițiștii l-au găsit beat la volan

La data de 26 decembrie 2023, la ora 06.54, patrula din cadrul Secției de Poliție Rurală Preutești, aflându-se în serviciul de patrulare, in timp ce se deplasa spre sediul Politiei Muncipale Falticeni, pe strada 13 Decembrie din municipiul Fălticeni, a oprit pentru control trafic autoturismul BMW care circula din direcţia Preutesti către Falticeni, întrucât autovehiculul circula cu o viteza foarte mica și se deplasa haotic pe partea carosabila, efectuand viraje necontrolate stânga-dreapta.

La volan a fost identificat Vasile A., de 32 de ani, din orașul Dolhasca, județul Suceava, care a declarat verbal că se deplaseaza la un restaurant pentru a mânca, fiind împreună cu cumătrul său, pasager în autoturism.
{inAds}
Întrucat emana halena alcoolica, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conduerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
Mai nouă Mai veche