Tânăr depistat în stare de ebrietate după ce a oprit brusc când a văzut mașina de poliție, la Moldova Sulița

La data de 25 decembrie 2023, la ora 04:50, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Pojorâta, efectuând activități de control și supraveghere a traficului rutier pe DJ 175 de pe raza comunei Moldova-Sulița, județul Suceava, au efectuat semnal regulamentar de oprire din spate unui autoturism Volkswagen Passat care s-a pus în mișcare din dreptul unei locuințe și care la observarea autospecialei de poliție a virat la stânga, traversând partea carosabilă a DJ 175 și a oprit brusc, având intenția de a părăsi postul de conducere.

La volan a fost identificat Georgel Ilie L., de 26 de ani, din Moldova Sulița, județul Suceava.

Întrucât din interiorul autoturismului se simțea un miros puternic de alcool, iar conducătorul auto avea un comportament agitat, a fost supus unei testări cu aparatul etilotest, iar conform testului a reieșit o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
{inAds}
Șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde după consimțământ prealabil dat i-au fost prelevate două mostre de sânge, de către cadrele medicale, la interval de o oră una față de cealaltă.

Cel în cauză a fost testat și cu aparatul Drager DrugTest, rezultatul fiind negativ pentru toate substanțele analizate.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Mai nouă Mai veche