Tată amenințat cu moartea de fiul beat și scandalagiu, la Clit. Agresorul a fost internat la Psihiatrie, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal și au emis ordin de protecție provizoriu

Duminică, 17 decembrie 2023, la ora 19:00, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Solca și Poliției Orașului Cajvana au fost sesizați prin 112 de către un bărbat satul Clit, comuna Arbore, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu a venit fiul său care se afla sub influența băuturilor alcoolice și a provocat scandal.

Din primele verificări a rezultat că în jurul orelor 19:00, tânărul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice i-a adresat amenințări cu moartea tatălui său.

Întrucât fiul se afla într-o stare vizibilă de ebrietate și se manifesta agresiv, prezentând deviații de comportament, acesta a fost transportat cu un echipaj de ambulnață la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind internat la secția de Psihiatrie.
{inAds}
De asemenea, s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a constatat faptul că există risc iminent, fiind emis ordinul de protecție provizoriu împotriva fiului.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „amenințare”.
Mai nouă Mai veche