Urmărire pe un câmp din Vicovu de Sus după un șofer care nu a oprit la semnalul polițiștilor. Fugarul avea permisul suspendat

Urmărire pe un câmp din Vicovu de Sus după un șofer care nu a oprit la semnalul polițiștilor. Fugarul avea permisul suspendat
Luni, 18 decembrie 2023, în jurul orei 01:45, echipajul de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, județul Suceava, în timp ce efectua serviciul de îndrumare, supraveghere şi control al traficului rutier, cu autospeciala de poliție, a observat în trafic, pe strada Nicolae Bălcescu din localitate, un autoturism Audi A4 care circula în direcția străzii Ștefan cel Mare.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a autoturismului, prin punerea în funcțiune a semnalelor luminoase, însă acesta nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe strada Ștefan cel Mare, iar la un moment dat autoturismul a virat la stânga pe strada Gării. Într-o zonă cu câmp deschis autoturismul s-a oprit, iar de la volanul acestuia a coborât o persoană de sex masculin care a început să fugă, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea pedestră a acestuia pe o distanță de aproximativ 100 de metri, acesta a fost ajuns din urmă, imobilizat și încătușat de către lucrătorii de poliție.

După ce s-au prezentat și declinat calitatea, polițiștii i-au solicitat acestuia documentele personale și ale autoturismului.
{inAds}
Conducător auto a fost identificat Daniel U., de 37 de ani, domiciliat în localitatea Bivolăria, orașul Vicovu de Sus.

Cu ocazia verificării în baza de date a rezultat faptul că b[rbatul figurează cu dreptul de conducere suspendat.

La testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest Drager a rezultat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

I s-a adus la cunoştinţă conducătorului auto despre faptul că nu are drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la definitivarea cercetărilor.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche