Tată, mamă și trei copii ucraineni răniți după ce s-au izbit cu autoturismul într-un camion din coada spre Siret, la Negostina

Tată, mamă și trei copii ucraineni răniți după ce s-au izbit cu autoturismul într-un camion din coada spre Siret, la Negostina
Miercuri, 27 decembrie 2023, în jurul orei 00:40, cetățeanul ucrainean Kazan B. conducea autoturismul Ford Escape, pe DN2/ E85, pe raza satului Negostina, comuna Bălcăuți, județul Suceava, având direcția de deplasare dinspre Suceava către Siret.

În calitate de pasageri, în autoturism se aflau soția sa și trei copii minori.

Ajuns în apropiere de orașul Siret, pe fondul vitezei a intrat în coliziune cu partea din spate a semiremorcii autotrenului Renault care era în așteptare în rândul de camioane care urmează să intre în PTF Siret pentru formalitățile de vămuire.
{inAds}
În urma impactului, a rezultat avarierea semiremorcii, distrugerea autoturismului precum și vătămarea corporală ușoară a tuturor celor cinci persoane aflate în autoturism.

Atât conducătorul autotrenului cât și conducătorul autoturismului au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. De asemenea celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche