Un bărbat beat și-a atacat soția cu jucăriile copiilor, la Câmpulung Moldovenesc. I s-a întocmit dosar penal și a fost evacuat din locuință pentru cinci zile, printr-un ordin de protecție provizoriu

Un bărbat beat și-a atacat soția cu jucăriile copiilor. I s-a întocmit dosar penal și a fost evacuat din locuință pentru cinci zile, printr-un ordin de protecție provizoriu
Joi, 28 decembrie 2023, la ora 21:03, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 33 de ani, din localitate, cu privire la faptul a fost agresată de soțul acesteia, în vârstă de 40 ani.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că în jurul orei 21.00 bărbatul a venit la domiciliu în stare de ebrietate, iar pe fondul unor discuții în contradictoriu cu soția a devenit agresiv fizic și verbal, forțând ușa dormitorului unde se afla victima împreună cu cei patru copii minori, aruncând spre aceasta cu una din jucăriile copiilor.
{inAds}
În cauză, a fost completat formularul de evaluare a riscului și, întrucat a fost întrunit punctajul necesar, a fost emis un ordin de protectie provizoriu pentru o perioadă de cinci zile.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violenţă în familie”.
Mai nouă Mai veche