Un bărbat beat și fără permis s-a izbit cu mașina într-un gard, la Dumbrava

Un bărbat beat și fără permis s-a izbit cu mașina într-un gard, la Dumbrava
La data de 13 decembrie 2023, la ora 03:16, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că s-a produs un accident cu victimă în satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a fost identificat autoturismul Volkswagen Golf care era intrat în coliziune cu gardul locuinței apelantei, autoturismul prezentând avarii în partea din față.

De asemenea, lângă autoturism a fost identificat conducătorul auto Mihai P., de 51 de ani, domiciliat în satul Găinești, comuna Slatina.

Întrucât conducătorul emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
{inAds}
S-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române, stabilindu-se faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere rezultatul, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că la ora 03.10, Mihai P. se deplasa cu autoturismul Volkswagen pe DJ 209A pe raza localității Dumbrava, comuna Cornu Luncii, din direcția Dumbrava - Cornu Luncii, moment în care nu a adapta viteza la condițiile de drum, fapt pentru care a pierdut controlul autoturismului ieșind de pe carosabil și intrând în coliziune cu gardul unei locuințe, producându-se un accident soldat cu pagube materiale.

Bărbatul a refuzat să fie consultat de către echipajul SMURD ajuns la fața locului, întrucât acesta nu a suferit leziuni în urma evenimentului rutier. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche