Accident la Mihoveni. Bărbat rănit după impactul dintre un autoturism și o camionetă

La data de 29 ianuarie 2024, în jurul orei 13:35, Ioan T., de 56 de ani, din satul Soloneț, comuna Todirești, județul Suceava, a condus autoturismul Volkswagen Touran pe DJ 178A, în localitatea Mihoveni, având direcţia de deplasare dinspre Șcheia spre Costâna.

Ajungând la intersecția cu strada Pârâului, s-a angajat în depăşirea a două autovehicule, un autoturism Audi A6 și o autoutilitară Iveco Daily, care circulau în aceeaşi direcţie.

În timpul manevrei de depașire, în momentul în care autoturismul marca Volkswagen Touran a ajuns în dreptul autoutilitarei marca Iveco Daily, conducătorul acesteia a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers prin viraj la stânga pentru a intra pe strada Pârâului, cele două autovehicule intrând în coliziune. Autoturismul Volkswagen Touran a ricoșat ulterior într-un cap de pod de pe partea stângă a DJ 178A.
{inAds}
Autoutilitara Iveco Daily era condusă de către Adrian C., de 48 de ani, din satul Mihoveni, comuna Șcheia, județul Suceava.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule şi rănirea ușoară a lui Nicolae C., de 50 de ani, din Șcheia, pasager pe locul din dreapta față în autoutilitara Iveco Daily. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Judeţean Suceava - Unitatea de Primiri Urgenţe, unde în urma efectuării de investigaţii medicale i s-a stabilit diagnosticul: contuzie toracică. Acesta nu a rămas internat în spital.

La faţa locului, cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative. Ulterior, acestora li s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche