Bărbat găsit carbonizat în camera cuprinsă de un incendiu, într-o locuință din centrul municipiului Suceava

La 29 ianuarie 2024, la orele 16:18, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că Vasile L. a fost găsit decedat în locuința de pe strada Ion Creangă din municipiul Suceava.

Din primele verificări, s-a constatat că bărbatul locuia împreună cu fratele său. Luni, în jurul orelor 07.00, fratele bărbatului a părăsit imobilul, împreună cu familia sa, pentru a merge la muncă, lăsându-l singur pe bărbat într-o cameră încălzită cu o sobă compusă dintr-o carcasă metalică și conectată la o butelie cu gaz.

La ora 16.10, fratele a revenit la domiciliu, găsindu-l pe Vasile L. decedat în camera în care l-a lăsat, acesta fiind carbonizat/ars pe o suprafață de aproximativ 30% din corp, respectiv mâna stângă, la nivelul feței și a membrelor inferioare.
{inAds}
A fost examinat cadavrul, ocazie cu care s-a constatat că nu prezintă urme de violență.

Cu ocazia cercetărilor la fața locului s-a constatat faptul că în încăperea unde a fost găsit defunctul a avut loc un incendiu, fiind identificate urme de carbonizare la nivelul patului și a unui covor de pe podea. Totodată pereții camerei prezentau urme de afumare.

La fața locului s-au prezentat lucrători ISU care au confirmat prezenta unui incendiu în locuință și au stabilit că sursa de aprindere a incendiului a fost efectul termic al sobei metalice pe gaz.

Victima a fost transportată la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche