Cinci persoane rănite într-un accident rutier pe drumul Șerbăuți - Calafindești

ambulanță iarna zăpadă
Duminică, 7 ianuarie 2023, în jurul orei 17.35, Andrei T., de 30 de ani, din orașul Siret, în timp ce conducea autoturismul Volvo pe DJ 209D, pe direcția Șerbăuți - Calafindești, nu a adaptat viteza și într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens unde s-a tamponat frontal cu autoturismul Chevrolet condus regulamentar de Marius M., de 21 de ani, din comuna Zvoriștea, care circula din sensul opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a cinci persoane, respectiv trei pasageri din autoturismul Volvo, conducătorul autoturismului Chevrolet și un pasager al acestuia.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
{inAds}
Pasagerii autoturismului marca Volvo au fost transportați cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, diagnosticați după cum urmează: Marinel P. cu „luxație umăr drept”, Lucica P. cu „plagă buză superioară” și Camelia T. cu „traumatism toracic”.

Conducătorul autoturimului Chevrolet a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial minor și excoriații ale feței”, unde totodată i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar pasagera Adina Z. a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Siret, unde a fost diagnosticată cu „atac de panică”.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche