Cod Galben de intensificări ale vântului și viscol, până vineri seară

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări Cod Galben de intensificări ale vântului și viscol, începând de joi dimineață până vineri seară.

Prima avertizare este valabilă pentru miercuri, 25 ianuarie, în intervalul 10:00 - 22:00. Fenomenele vizate sunt intensificări ale vântului în Banat, sudul Crișanei și al Transilvaniei; viscol la munte, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m

În județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu și Brașov, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55...65 km/h.
La munte, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90...110 km/h, va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă.
{inAds}
Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 40…50 km/h.


Cea de-a doua avertizare meteorologică intră în vigoare de miercuri, la ora 22:00, și este valabilă până vineri, la ora 22:00. Sunt vizate intensificări ale vântului în Moldova, local în Transilvania, Oltenia și Dobrogea; viscol în Carpații Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m

În Moldova, nordul Dobrogei, sudul Transilvaniei și sud-vestul Olteniei, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55...65 km/h.


În Carpații Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90...110 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă.
Mai nouă Mai veche