De ce să nu alegeți ușa de garaj doar după aspect? Aflăm de la furnizorul de soluții Alexiana Group

 

Ochii văd, inima cere. Cert este că vom alege aproape orice tip de produs după aspect, fiind și primul impact, prima impresie. Ce facem greșit din acest punct de vedere când trebuie să alegem ușa de garaj? Partea funcțională este la fel de importantă ca cea estetică.

Pentru cei interesați să aibă o ușă de garaj care izolează termic și fonic, ușor de acționat și cu timp redus de reacție la acționarea telecomenzii sau din setarea făcută din aplicație, ar fi bine de descoperit oferta unui furnizor precum Alexiana Group. Din portofoliul acestuia se remarcă ușile de de garaj secționale. Există și cele de tip rulou, eficiente la rândul lor.

Ce face diferența între o ușă de garaj clasică și una secțională, de la Alexiana?

Detalii despre estimări de cost, despre culorile disponibile și nu numai despre acestea, regăsim și în site-ul oficial aici. Ușile de garaj secționale se disting mai ales prin modul lor practic de montare și de funcționare. Practic sunt panouri de tip sandwich, din oțel galvanizat și umplute cu spumă poliuretanică. La deschidere se poziționează paralel cu solul și rămâne deci în partea de sus, salvând enorm de mult din spațiul utilizat în garaj, dar și în fața acestuia sau în lateralele sale. Față de o ușă de garaj clasică, nu ne mai punem problema spațiului disponibil pentru deschiderea ușii. Similar cu acestea, ușile de garaj tip rulou se deschid ușor, devin compacte, lamelele din care acestea sunt realizate se strâng în caseta metalică montată deasupra intrării. De asemenea, lamelele ușii de garaj tip rulou pot izola termic și fonic, fiind umplute cu spumă poliuretanică.

Diferența o face calitatea, de care orice client se bucură pe termen lung. Calitatea este cea care rămâne constantă, cu mult timp după ce ai și uitat ce preț ai plătit pentru această ușă de garaj. Asta pentru că își menține culoarea vibrantă. Drept dovadă a funcționalității sale îndelungată este și garanția extinsă. Alexiana Group asigură 11 ani de garanție pentru produsele sale. La fiecare doi ani este necesară o verificare de rutină, prima de acest fel fiind gratuită pentru clienții Alexiana.

Mai mult decât atât, este asigurat transportul, soluțiile tehnice sunt gratuite, precum și măsurătorile, efectuate la fața locului. Fără excepție, indiferent din ce oraș al țării vine solicitarea, echipele tehnice pe teren își desfășoară activitatea fără reproș. În plus, aflăm că ofertele sunt personalizate. Este bine să nu te mulțumești cu orice și mai ales cu o ușă de garaj standard. Ceea ce poate însemna un compromis făcut la montaj, dacă nu este 100% potrivită dimensiunii garajului. Știm prea bine că pentru maxima eficiență a unui produs, avem nevoie de calitate premium, dar și de mână de lucru pe măsură. Alexiana le are pe toate.

Pentru cei din Suceava, Rădăuți și din apropiere, pot vizita showroom-ul Alexiana, unde pot vedea produsele, ușile de garaj, putând fi și consiliați în privința alegerii. Detalii sunt și în pagina oficială.

 


Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Mai nouă Mai veche