La Sercom Electric din Suceava ai gamă variată de materiale și accesorii electrice

 


Pentru suceveni și nu numai, Sercom Electric este magazinul din cadrul căruia pot achiziționa diverse materiale, echipamente și accesorii electrice. Locația fizică este în Moara Nică, dar la fel de accesibil este și magazinul online. Să vedem ce oferte sunt disponibile aici.

Magazinul electricienilor

Cauti doze prize modulare? Cauți prize și întrerupătoare sau ai nevoie de tablouri de siguranță sau de doze? Tot ce ține de conectica electrică și nu numai face parte din lista de produse pe care le găsim mereu disponibile la acest furnizor. În completare, scule și unelte, sisteme de paratrăsnet, sisteme fotovoltaice sau surse de iluminat tot aici vom găsi.

În magazinul Sercom Electric, dar și în magazinul online sunt disponibile produse de la unii dintre cei mai mari producători de nișă. Produse selectate pentru a fi în raport optim calitate-preț și deci pentru toate buzunarele. În plus, pentru cei care sunt revânzători sau electricieni, pentru cei care au proiecte de mare amploare, își pot face tot stocul necesar comândând de la Sercom Electric. Vor avea parte de un atu și anume faptul că acest furnizor pune la dispoziție posibilitatea de negociere, adică oferă prețuri diferite în raport cantitativ cu stocul achiziționat.

Pentru cei care au nevoie și de sfaturi, de consiliere, echipa este promptă și își pune la dispoziție consilierii. Un serviciu gratuit, menit să completeze experiența pe care clienții o au în cadrul acestui magazin.

Circuite electrice sigure, realizate complet și la standarde înalte, cu produsele de la Sercom Electric

În lumea în care cam toate device-urile sunt funcționale doar pe baza curentului electric, ne dăm seama cu ușurință cât de important este acest circuit. Indiferent că vorbim despre consumatori casnici sau despre cei industriali, în orice caz sunt repere similare: că toată instalația cu pricina să fie realizată la înalte standarde de siguranță, de către personal autorizat. Investiția este una necesară și dacă la timpul oportun este realizată corespunzător și cu produse de calitate, câștigăm liniștea pe termen lung.

Ținem cont de faptul că de la an la an crește și numărul de consumatori electrici și instalația trebuie să facă față. Așadar, tot ce este necesar pentru a realiza traseul, instalația în sine, tot ce ține de izolare, de accesorii pentru că mai apoi să folosim cu ușurință și în deplină siguranță instalația electrică presupune produse premium. Pe toate acestea le vom găsi la Sercom Electric.

Nu subestimați ce ține de accesorii. Poate că un cablu electric sau un prelungitor pare un accesoriu banal, însă când veți cumpăra unul care se dovedește a fi inutil, vă dați seama de importanța alegerii. Descoperiți stocul de produse disponibile la Sercom Electric și care sunt condițiile pentru a beneficia de produse reduse sau de transport gratuit.

Electricitatea este element cheie în zilele noastre și de aceea i se acordă importanța cuvenită. Materiale și echipamente electrice veți găsi la acest furnizor oricând.


Contact:

+40 753 234 068

online@sercomelectric.ro

Strada Humorului Nr 99A, Moara Nică, Suceava

 

Mai nouă Mai veche