Tânăr bătut pentru că a vrut să se mute din casa socrilor, la Giurgești

Tânăr bătut pentru că a vrut să se mute din casa socrilor, la Giurgești
Joi, 18 ianuarie 2024, la ora 15:53, polițiștii Secției de Poliție Rurală Preutești au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în satul Giurgești, comuna Vulturești, s-a produs un scandal și o persoană este rănită.

Din primele verificări s-a constatat că este vorba despre Gheorghiță V., de 30 de ani, din localitate. Acesta a povestit că în jurul orei 15:00 a mers la locuința socrilor săi din Giurgești, comuna Vulturești, pentru a lua lucrurile personale, întrucât în urma unui conflict cu aceștia a decis să se mute în altă parte.

La locuința acestora, s-a întâlnit cu cumnatul său Petru P., de 42 de ani, din comuna Udești, care fără motiv l-a lovit cu pumnul în zona feței.
{inAds}
Victima nu a suferit leziuni care să necesite acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. I s-a adus la cunoștință persoanei vătămate să se adeseze Serviciului de Medicină Legală dacă dorește eliberarea unui certificat medico-legal.

A fost întocmit formular de evaluare a riscului, din care a rezultat că nu există risc iminent pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche