Un bărbat beat și-a dat foc la casă, la Cornu Luncii

Un bărbat beat și-a dat foc la casă, la Cornu Luncii
La data de 27 ianuarie 2024, la ora 21:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană în stare de ebrietate și-a dat foc în locuință.

Din primele verificări, s-a stabilit că în jurul orei 21:25, Mihai A., de 55 de ani, din Cornu Luncii, fiind în stare avansată de ebrietate, a aprins inteționat cu ajutorul unei brichete mai multe obiecte vestimentare din interiorul locuinței, fapt pentru care a izbucnit un incendiu în interior, iar ulterior s-a propagat la mai multe bunuri din înăuntru.

Până la sosirea echipajelor de pompieri, bărbatul a fost scos din interiorul locuinței de către polițiștii deplsați la fața locului, fără a suferi arsuri sau leziuni în urma incendiului, ulterior acesta fiind consultat de către un echipaj SMURD Fălticeni.
{inAds}
La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Fălticeni cu două autospeciale și pompierii voluntari din cadrul SVSU Cornu Luncii, care au lichidat incendiul stabilind ca și cauză a producerii folosirea intenționată a unei surse de aprindere.

În urma incendiului au ars mai multe obiecte vestimentare, obiecte electrocasnice, tâmplăria, mobilierul și au fost afectați pereții portanți ai locuinței, prejudiciul creat fiind de aproximativ 12.000 lei.

Bărbatul a fost transportat cu un echipaj de ambulanță la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incendiul.
Mai nouă Mai veche