Un șofer fugar care a produs un accident rutier cu victime s-a ascuns la Mănăstirea Peștele din Cotârgași

La data de 24 ianuarie 2024, Vasile Cozan, din comuna Stulpicani, județul Suceava, a produs un accident rutier pe Drumul Județean 177A din localitatea Holda, orașul Broșteni, cu autoturismul Opel Frontera, din care a rezultat vătămarea corporală a lui Mihai N., din aceeași localitate, iar șoferul a părăsit locul faptei.

În data de 25 ianuarie 2024, în baza informațiilor obținute s-au făcut investigații pentru găsirea fugarului, acesta fiind identificat pe raza satului Cotârgași, orașul Broșteni, în apropierea Mănăstirii „Peștele”.

Fugarul a fost preluat, pentru audieri, de polițiștii Compartimetului Rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei.
{inAds}
Cabinetul de Medicină Legală Câmpulung Moldovenesc a transmis concluziile preliminare conform cărora persoana vătămată necesită 7-9 zile de îngrijiri medicale pentru leziunile suferite în urma accidentului rutier.

Urmare a probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reţinerea față de suspect pe o durată de 24 de ore, acesta fiind escortat și introdus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

A fost întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămarea corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.
Mai nouă Mai veche