Bursă a locurilor de muncă organizată de AJOFM Suceava la solicitarea firmelor Denis și VPM Construcții Edilitare. Sunt oferite 67 de locuri de muncă, de la muncitori necalificați până la ingineri

AJOFM Suceava
AJOFM Suceava organizează vineri, 9 februarie 2024, ora 10:00, la sediul din Suceava, strada Tudor Vladimirescu f.n., Bursa la cerea angajatorilor, pentru ocuparea celor 67 de locuri vacante declarate de VMP Constructii Edilitare SRL (51 posturi) si de Denis SRL Suceava (16 posturi).

Cei interesați să lucreze în construcții, se pot angaja ca inginer instalații, operator utilaj, instalator sau muncitor necalificat, oferindu-se cazare și bonuri de masă, iar intervalul de salarizare fiind între 4000 lei net și 8000 lei net, în funcție de experiență și calificari.

Denis SRL, brandul cu 30 ani experiență în confecții pielărie și încălțăminte, oferă posturi vacante pentru confecționeri și muncitori necalificați. Consilierii AJOFM Suceava vor oferi suport pentru prezentare la interviu și informații pentru cei interesati la telefon 0230 523279, tasta 1.
Mai nouă Mai veche