VIDEO Un autoturism BMW trece pe roșu, printre pietoni, la semaforul din centrul Sucevei.

BMW filmat când trece pe roșu, printre pietoni, la semaforul din centrul Sucevei
Un autoturism BMW a fost filmat în timp ce trece pe culoarea roșie a semaforului electric din centrul municipiului Suceava, lângă blocul Union de pe bulevardul Ana Ipătescu.

S-a întîmplat luni, 30 ianuarie 2024, la ora 10:400, iar momentul a fost suprins de o cameră amplasată pe bordul unui alt autoturism aflat în trafic.

În imagini poate fi observat un autoturism BMW, cu numărul de înmatriculare SV 13 HWK, care circulă dinspre cartierul Burdujeni, trece prins sensul giratoriu din centru, iar apoi, la trecerea de pietoni semaforizată de lângă blocul Union, își continuă deplasarea, chiar dacă la semafor era aprinsă lampa roșie, iar pietonii erau deja anajați în traversarea străzii. 
{inAds}
De altfel, în înregistrarea vide se poate observa faptul că unii pietonii sunt nevoiți să se oprească și să se ferească pentru a nu fi loviți de autoturismul BMW.

Imaginile au fost trimise de un cititor pe adresa redacției StiriSuceava.Net și au fost publicate și pe pagina noastră de Facebook, unde au stârnit furie, iar oamenii au cerut ca o astfel de faptă să nu scape nesancționată. 

Dacă și dumneavoastră ați suprins imagini care pot deveni o știre, le puteți trimite prin email, la stirisuceava.net@gmail.com, sau prin WhatsApp, la 0752 414 842.

Mai nouă Mai veche