VIDEO Mașina Prefecturii Suceava a staționat o oră cu motorul pornit în fața restaurantului unde prefectul stătea la povești cu un primar din județ

Mașina Prefecturii județului Suceava a staționat aproximativ o oră cu motorul pornit în fața unui restaurant din localitarea Bivolărie, orașul Vicovu de Sus, în timp ce prefectul Alexandru Moldovan se afla în interiorul localului împreună cu alte trei persoane, printre care primarul unei comune.

Luni la amiază, în timp ce județul Suceava se afla sub avertizare meteorologică Cod Galben de ninsori și viscol, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan (PNL), și-a găsit timp să petreacă aproximativ o oră la cafea într-un restaurant din Bivolărie, orașul Vicovu de Sus, împreună cu primarul comunei Putna și cu alte două persoane.

În tot acest timp, șoferul Prefecturii Suceava l-a așteptat pe prefect în autoturismul Dacia Duster al instituției, cu numărul de înmatriculare MAI 47029. Autoturismul instituției a staționat timp de aproximativ o oră cu motorul în funcțiune. 
{inAds}

Un localnic a filmat autoturismul și i-a spus șoferului că ar fi putut să aștepte și el în interiorul restaurantului cât timp prefectul își bea cafeaua, pentru a evita consumul inutil de carburnat și poluarea aferentă. 

Mai nouă Mai veche