VIDEO Un tânăr din Straja a murit fără nicio vină, strivit între două camioane, la Roman. O tânără din Putna a fost rănită

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Straja, județul Suceava, a murit, iar o tânără de 19 ani, din comuna Putna, a fost rănită, după ce autoturismul în care se aflau a fost strivit între două camioane, pe E85, la Roman, în dreptul depozitului logistic Lidl.

Accidentul produs duminică seară a fost provocat de șoferul unui TIR, care a pierdut controlul volanului, ajungând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme și cu un alt camion. La locul accidentului au intervenit forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și Stația Roman a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. Conform ISU Neamț, în accidentul rutier au fost implicate două tiruri și două autoturisme. În autoturisme se aflau câte două persoane, iar în tiruri erau doar conducătorii auto. Până la sosirea forțelor de intervenție, trei persoane, două dintr-un autoturism și una dintr-un tir, s-au autoevacuat.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea conducătorului unui tir, un bărbat de aproximativ 30 de ani, conștient, cu politraumatisme, care a fost preluat ulterior de un echipaj SAJ și transportat la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman.
{inAds}
„Într-unul dintre autoturisme erau două persoane încarcerate. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea acestora. Uneia dintre acestea, aflată în stare de semiconștiență, i s-au aplicat manevre de resuscitare de echipajul SMURD TIM. Din păcate, victima, un bărbat de 22 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD TIM declarând decesul acestuia. Cealaltă victimă, pasageră în autoturism, o femeie de 19 ani, a fost preluată de un echipaj de la SAJ, în stare de conștiență, și transportată la spital”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Tânărul decedat, aflat la volanul autoturismului Audi, a fost identificat ca fiind Ilie Ursulean, de 22 de ani, din comuna Straja, județul Suceava. Pasagera rănită este o tânără de 19 ani, din comuna Putna, județul Suceava.

Conform IPJ Neamț, din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Bihor, conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, pe sectorul de drum DN 2 / E 85, în afara localității Cordun, din direcția Suceava spre Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus și intrând în coliziune cu două autoturisme și un alt ansamblu de vehicule.

Mai nouă Mai veche