VIDEO Șofer încătușat de polițiști pentru că a refuzat să părăsească coada de la McDonald's Suceava

Un conducător auto a fost încătușat de polițiști, în prima zi a anului, pentru că a refuzat să respecte indicațiile și să mute autovehiculul care se afla într-o coadă de mașini la serviciul drive-in al restaurantului McDonald's din municipul Suceava.

Incidentul s-a produs luni, 1 ianuarie 2024, în zona centrală a municipiului Suceava. Tânărul aflat la volanul unui autoturism Mercedes se afla în coada de mașini formată la restaurantul McDonald's de pe bulevardul Ana Ipătescu.

Pentru că mașinile ocupau prima bandă a bulevardului și obstrucționau circulația, un echipaj de poliție a intervenit și a degajat circulația.
{inAds}
Tânărul aflat la volanul autoturismului Mercedes a refuzat să părăsească coada, insistând să aștepte la rând pentru a-și comanda fast-food.

Polițiștii au utilizat forța pentru a-l înlătura din autoturism, l-au încătușat și l-au condus la secție pentru continuarea cercetărilor.

În perioada sărbătorilor de iarnă, prima bandă a bulevardului Ana Ipătescu din municipiul Suceava a fost ocupată seară de seară de zeci de mașini aflate în coada de la McDonald's.

Mai nouă Mai veche