Autoritatea Aeornautică Civilă Română, audit la heliportul Spitalul Județean Suceava

Autoritatea Aeornautică Civilă Română, audit la heliportul Spitalul Județean Suceava
În perioada 01-02 februarie 2024 a avut loc auditul heliportului SMURD SV 1, în vederea certificării heliportului administrat de Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

În cadrul acestui audit, inspectorii Autorității Aeronautice Civile Române au verificat documentația, echipamentele și facilitățile heliportului, cât și nivelul de instruire al personalului care va deservi heliportul SMURD SV 1.
{inAds}
„Auditul s-a încheiat prin întocmirea unui Raport preliminar de evaluare, în vederea certificării heliportului SMURD SV 1, în care nu au fost identificate deficiențe cu factor de risc major asupra activităților desfășurate de către heliport cu efect direct asupra siguranței zborului.

Acesta a fost ultimul pas de întreprins conform procedurilor aeronautice până la primirea certificării heliportului. Astfel, suntem încrezători că în decursul lunii Februarie vom primi certificarea, ceea ce înseamnă că heliportul SMURD SV 1 va deveni operațional și va intra in slujba pacienților”
, a transmis dr. Dan Teodorescu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.
Mai nouă Mai veche