Două femei s-au ciocnit cu mașinile pe o uliță din Arbore. Una dintre ele a ajuns la spital

Două femei s-au ciocnit cu mașinile pe o uliță din Arbore. Una dintre ele a ajuns la spital
La data de 1 februarie 2024, în jurul orelor 13:30, Veronica C., de 60 de ani, din comuna Arbore, a condus autoturismul Volkswagen pe un drum comunal neclasificat din comuna Arbore. La un moment dat, de pe un drum local a pătruns autoturismul Audi A4 condus de Mariana I., de 53 de ani, din aceeași localitate, care nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Volkswagen, acroșându-l.

În urma evenimentului, au rezultat inițial doar pagube materiale la ambele autoturisme, astfel că cele două conducătoare auto au completat formularul tipizat de Înțelegere amiabilă, conducătoarea auto Veronica C. anunțând evenimentul la societatea de asigurări.

Ulterior, în jurul orelor 20:00, Veronica C. s-a prezentat a Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, întrucât resimțea dureri în zona pieptului.
{inAds}
Aici, a fost consultată de cadrele medicale, stabilindu-i-se diagnosticul traumatism toracic ușor și echimoză - rănită ușor.

Evenimentul a fost sesizat la ora 20:42 de către Spitalul Județean Suceava.

În cauză, urmează a fi efectuate toate cercetările care se impun privind circumstanțele producerii evenimentului și stabilirii vinovăției.

A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche