Fabrica TehnoWorld Fălticeni, care produce țeavă din politilenă, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 100 de milioane de euro

TehnoWorld
Compania TehnoWorld din Suceava, care produce ţeavă din polietilenă, a fost scoasă la vânzare, de acest proces ocupându-se firma de consultanţă EY, potrivit surselor citate de Ziarul Financiar.

Deşi este o fabrică mai puţin cunoscută la nivel naţional, TehnoWorld a realizat venituri semnificative în 2022, care au ajuns la 411 milioane de lei, cu un profit de 41,4 milioane de lei.

Compania numără peste 200 de angajaţi.
{inAds}
Interesul pentru achiziţia acestui business este destul de ridicat, printre potenţialii cumpărători regăsindu-se şi irlandezii de la CRH, care deţin în România producătorul de ciment Romcim. Nici reprezentanţii CRH, nici cei ai TehnoWorld nu au răspuns întrebării ZF pentru a confirma discuţiile privind această tranzacţie.

Irlandezii de la CRH au devenit mai activi în achiziţii în ultimii doi ani, cea mai recentă mutare a lor având loc în 2023. Este vorba despre achiziţia companiei Bauelemente, producătoare de prefabricate structurale, de la omul de afaceri Michael Dietrich.
Mai nouă Mai veche