Soț și soție depistați că au furat alimente din Kaufland. Li s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat

Miercuri, 21 februarie 2024, la ora 15:00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de un agent de pază din cadrul Kaufland cu privire la faptul că a surprins două persoane care au sustras bunuri din interiorul societății.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică, care i-a identificat în camera destinată personalului de pază din cadrul magazinului Kaufland pe Gheorghiță R. și Aurelia R., care au sustras din interiorul magazinului mai multe bunuri în valoare totală de 137 lei, pe care le-au ascuns în geantă, respectiv în buzunarele hainelor, trecând de casele de marcat fără a achita produsele, fiind opriți ulterior de personalul de pază.
{inAds}
Prejudiciul în valoare 137 lei a fost recuperat în totalitate.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Suceava, fiind întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228, alinatul 1 și articoul 229, aliniatul 1 din Codul penal.
Mai nouă Mai veche