Individ care a rupt oglinzile de la 19 mașini, reținut în arest. Este recidivist cu condamnări pentru furt și tâlhărie

Cătălin Constantin Părălește
În urmă cu câteva zile proprietarii mai multor vehicule parcate pe o stradă din municipiul Suceava au descoperit faptul că diverse componente axterioare ale autoturismelor prezentau urme de distrugere, cel mai probabil ca urmare a unui act teribilist și de vandalism.

După câteva zile în care polițiștii au identificat toate părțile vătămate și au uzitat de exprimarea pozițiilor procesuale ale acestora în legătură cu pagubele suferite, s-a constituit un probatoriu solid, fiind identificată persoana bănuită de comiterea faptelor și dispusă față de aceasta măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

Astfel, în continuarea cercetărilor efectuate de către Poliția Municipiului Suceava, referitor la evenimentul sesizat la data de 2 februarie 2024, când un bărbat a reclamat faptul că în perioada 01 februarie 2024, ora 22:30 - 2 februarie 2024, ora 03:00, persoane necunoscute i-au distrus oglinda stângă de la autoturism, în urma activităților desfășurate de către polițiștii judiciariști și a administrării probatoriului în cadrul dosarului penal, a fost confirmată începerea urmăririi penale față Cătălin Constantin Părălește, de 39 de ani, din comuna Siminicea, cercetat sub aspectul comiterii unui număr de 19 infracțiuni de distrugere, (18 persoane vătămate).
{inAds}
În baza ordonanței s-a luat măsura preventivă a reținerii bărbatului de 39 ani, pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul CRAP Suceava, urmând să fie dispuse noi măsuri legale de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

În cauză sunt continuate cercetările în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii unui număr de 19 infracțiuni de ,,distrugere”.

Individul este recidivist, având condamnări anterioare pentru furtul unei biciclete și pentru tâlhărirea unei minore în stațiunea Eforie Nord. 
Mai nouă Mai veche