Trei transporturi agabaritice vor tranzita județul Suceava spre Ucraina. Fiecare va avea masa totală de 190 de tone

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că în perioada 23 februarie - 3 martie 2024 se vor desfășura trei transporturi cu depășiri agabaritice pe traseul:
  • Agigea Roro PTF (județul Constanța) – DN39A – DN39 - A4 – Murfatlar – DN3 – Medgidia – DN22C – INT DN22C cu DJ224 – INT DN2A cu DJ224 - Giurgeni – DN2A – Urziceni – DN2 – Adjud – Moțca – Varianta de Ocolire Suceava – DN2 – Siret PTF.

Vehiculele transportă transformatoare.
{inAds}
Lățimea maximă a unui vehicul este de 4,10 m, masa totală 190 tone, lungimea 36,5 m, înălțimea 4,82 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.
Mai nouă Mai veche