VIDEO Nouă suceveni reținuți în arest pentru o bătaie cu topoare și pari pe un bulevard din Botoșani

În noaptea de 24 spre 25 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a nouă persoane, cu vârstele cuprinse între 24 și 61 de ani, din județul Suceava, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 24 februarie 2024, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între aceștia a avut loc un conflict, în urma căruia au provocat scandal, s-au lovit reciproc și au distrus bunuri care se aflau în zonă.

În timpul conflictului persoanele reținute au folosit arme albe, iar opt dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.
{inAds}
Totodată, unul dintre tinerii implicați în evenimente a fost internat la o unitate spitalicească pentru a fi expertizat, în vederea stabilirii discernământului.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.

VIDEO:    
Mai nouă Mai veche