VIDEO Podul de la Milișăuți a fost închis circulației rutiere

Podul provizoriu amenajat în albia râului Suceava, în localitatea Milișăuți din județul Suceava, pe DN 2H, a fost închis complet circulației rutier, miercuri, 14 februarie 2024, după ce a fost afectat de debitul mărit al râului.

„Astăzi în jurul orei 3:00, din cauza creșterii semnificative a debitului pe râul Suceava s-au constatat degradări la podul provizoriu din localitatea Milișăuți, la acest moment circulația fiind restricționată total din motive de siguranță.

Urmare a scăderii valorilor de debit ale cursului de apă și a discuțiilor purtate cu constructorul acesta va interveni în vederea remedierii avariilor începând cu orele 11.00.
{inAds}
În tot acest interval de timp, pe lângă amplasarea indicatoarelor de dirijare și interzicere, în zonă au fost deplasate echipaje suplimentare ale poliției rutiere în vederea supravegherii și redirecționării traficului.

Reamintim că pot fi utilizate rutele alternative prin DN 17A, intersecție Bălcăuți, DN 2 spre și dinspe Suceava. De asemenea, se poate utiliza traseul DN 2K, Solca - Milișăuți, care se desprinde din 2E, Spătărești - Vicovu de Sus/Suceava”, a transmis prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.

Mai nouă Mai veche