A murit învățătoarea Camelia Miron

A murit învățătoarea Camelia Miron
„Cu mult regret vă anunțăm că la vârsta de 73 de ani a plecat dintre noi doamna învățătoare MIRON CAMELIA, cea care a fost o a doua mamă multor generații de elevi ai comunei Dumbrăveni.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate care veghează la căpătâiul trupului ei depus în capela Bisericii Trei Ierahi din Suceava (bulevardul George Enescu, în spatele magazinului Profi/Dorna ).

Slujbele de priveghere vor avea loc sâmbătă de la ora 19.00 și duminică de la ora 12.00.
{inAds}
Serviciul de înmormântarea va avea loc luni, 4 martie 2024, în aceeași locație și începe cu slujba religioasă de la ora 12.00 , după care trupul ei va fi condus spre locul de odihnă veșnică din cimitirul din acea zonă.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în liniște și pace!”, se arată într-un anunț publicat pe grupul de Facebook Comuna Dumbrăveni.

1 Comentarii

  1. E o zi trista, însă nu dorim să vă spunem adio.
    Vă spunem La Revedere!
    Toți cei pentru care ați fost învățătoare (și mai mult decât atat), va mulțumim și va purtam în suflete. Meritați tot respectul nostru pentru ca nu ați aplicat șabloane. Nu ați așteptat cadouri sau premii, pe care oricum le meritați din plin. Nu a fost prea greu sa transformați o banala sala de clasa intr-un amfiteatru și o lecție într-un spectacol.
    Ați creat caractere puternice, ați creat personalități, ați creat Oameni.
    Ne amintim cu emoție de perioada în care sobele din sălile de clasa erau reci, însă inima dumneavoastră era fierbinte pentru toți elevii. Iernile erau grele, dar nici un viscol nu v-a împiedicat sa fiți prezentă la prima oră.
    Va sărbătorim în fiecare an de Ziua Îndrăgostiților, nu doar pentru ca este ziua dumneavoastră, ci pentru ca ați fost îndrăgostită de elevi și de Educație.
    Ați reușit să luptați cu demnitate pana în ultima clipa și ați sărbătorit cu bucurie împlinirea a 73 ani, cifre a căror suma este 10. Asa cum ați fost mereu, o doamna învățătoare de 10. Doamna noastră învățătoare!
    Veți fi mereu în inimile noastre zâmbitoare și înconjurată de oameni excepționali, asa cum v-am păstrat și în poze!
    Drum lin! ❤

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche