Accident pe drumul spre Mănăstirea Piatra Tăieturii din Panaci. Femeie lovită de mașina care a derapat pe zăpadă

Miercuri, 20 ianuarie 2024, la ora 16:31, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că „pe drumul către mănăstirea Piatra Tăieturii un autoturism a luat-o la vale pe gheață și a dat peste doamnă”.

Din primele verificări, s-a constatat că în jurul orei 16:00, Adrian S. a condus autoturismul Toyota pe drumul forestier către Mănăstirea Piatra Tăieturii, drum închis circulației publice, aflat pe raza comunei Panaci, județul Suceava.

Când a ajuns pe o porțiune de drum în rampă, acoperit cu zăpadă și poțiuni de polei, autoturismul a început să patineze și nu a mai putut continua deplasarea.
{inAds}
La un monent dat, Florentina S., pasager, a coborât din autoturismul oprit în rampă și l-a ocolit prin partea din spate, moment în care mașina a alunecat pe stratul de gheață și a acroșat-o.

În urma accidentului a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la Spitalului municipal Vatra Dornei pentru îngrjiri medicale. 

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.

Foto: svnews.ro
Mai nouă Mai veche